آموزش غیرفعال سازی اکانت اینستاگرام ، حذف اکانت اینستاگرام

آموزش غیرفعال سازی اکانت اینستاگرام ، حذف اکانت اینستاگرام

شبکه های اجتماعی امروزه جز جدایی ناپذیر زندگی فردی انسان هاست. اینستاگرام یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی در ایران است که روزانه از طریق آن کاربران زیادی عکس و ویدیوهایی از زندگی شخصی خود با دیگران به اشتراک می گذارند.

شاید برای شما هم گاهی پیش آمده باشد که به دلایلی قصد دور شدن از این فضای مجازی را داشته باشید مثلا به دلایل امنیتی قصد حذف اینستاگرام خود را گرفته اید در این مقاله آموزش غیرفعال سازی اکانت اینستاگرام وحذف کامل آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

غیرفعال سازی اکانت اینستاگرام

ویژگی که اینستاگرام در اختیار کاربران خود قرار داده است غیر فعال کردن اکانت می باشد در زمانی که  شما اکانت خود را دی اکتیو می کنید.

اینستاگرام نام شما را به instagrammer وبعد از چند دقیقه یا ساعت تمامی اطلاعات اکانت شما شامل کامنت ها و لایک ها محو خواهد شد ولی نمایه، فالوورها، پست ها و دایرکت های شما حذف نخواهد شد و پس از ورود مجدد بازیابی می شوند.ولی در این زمان اثری از اکانت شما موجود نمی باشد.

استفاده از این ویژگی تنها یک بار در هفته مقدور می باشد که در صورت استفاده مکرر محدودیت این زمان بیشتر نیز خواهد شد.

ابتدا می بایست به حساب کاربری خود در وب سایت اینستاگرام وارد شوید در صفحه ای که مشاهده می کنید بر روی Log in  کلیک کنید.

در صفحه جدید در فیلد اول شماره تلفن، نام کاربری یا ایمیل(Phone Number, Username or Email) را وارد کنید در فیلد دوم پسورد (Password) را وارد کنید و روی Log in کلیک کنید وارد صفحه اینستاگرام خود می شوید.

سپس به  فضایی شبیه صفحه اینستاگرام  وارد می شوید که تمامی پست ها و فالورر و …قابل مشاهده می باشند. بر روی ایکون آدمک کلیک کنید. در صفحه باز شده بر روی Edit profile  کلیک کنید تا به صفحه ویرایش پروفایل ارجاع داده شوید.

در انتهای صفحه روی Temporarily disable my account کلیک  کنید.

در صفحه جدید در فیلد  ?Why are you disabling your account دلیل خودتون برای دی اکتیو کردن وارد کنید . در فیلد بعدی To continue, please re-enter your password  پسورد را وارد کنید و روی Temporarily Disable Account کلیک کنید تا غیرفعال سازی اکانت اینستاگرام به صورت کامل انجام شود.

حذف کامل اکانت اینستاگرام

تفاوت غیرفعال کردن با حذف کامل این است که بعد از حذف دیگر امکان بازیابی اکانت نمی باشد و تمامی پست ها فالوور ها و دایرکت های شما حذف می شود و دیگر اثری از آن باقی نمی ماند. برای این کار به آدرس غیرفعال سازی اکانت اینستاگرام مراجعه کنید.

در صفحه باز شده فیلد  ?Why are you deleting your account یکی از گزینه ها را برای دلیل خود انتخاب کنید  و در فیلد بعدی پسورد را وارد کنید و بعد در پایین صفحه روی گزینه ی Permanently delete my account کلیک کنید تا اکانت حذف شود.

بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!


افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *