
اگر تابه حال برای خرید تلویزیون و یا مانیتور به فروشگاه های مربوطه مراجعه کرده باشید حتما نام فناوری IPS به گوشتان خورده و برایتان سوال پیش آمده که این فناوری چیست و چه مزایا و معایبی دارد. در این مقاله شما را با این تکنولوژی آشنا خواهیم کرد.
تلویزیون هایی که از فناوری ISP پشتیبانی می کنند همگی از خانواده پنل های LCD هستند
اما این پنل ها هرکدام دارای کاربرد های متفاوتی هستند و شما باید باتوجه با کاربردتان نوع آن را انتخاب نمایید.
تاثیرات نوع پنل LCD بر عملکرد
نسبت کنتراست
سطح سیاه رنگ
زاویه دید
تولید رنگ
فناوری IPS چیست؟
ISP مخفف عبارت Intrusion Prevention System به معنای سیستم جلوگیری از نفوذ است. این فناوری برای تولید رنگ های غنی، کریستان هال مایع را به موازات هم تراز می کنند و زاوی دید بهتری ایجاد می کند و رنگ ها طبیعی تر به نظر می رسند.
پنل های IPS مشکلات نسل های قبلی مانند مشکل زاویه دید و عمق رنگ پنل های TN را ندارند. ولی بر خلاف TN ها که که از قدیمی ترین و ارزان ترین پنل ها بهره می برند، از گرانترین پنل و قوی ترین فناوری استفاده می کنند. این فناوری مورد علاقه کاربرانیست که برایشان دقت و ثبات رنگ اهمیت به سزایی دارد این فناوری از در زمینه دقت رنگ با مانیتور های TN و VA قابل مقایسه نیست با این حال که تکنولوژی VAبا آخرین تکنولوژی ساخته شده ولی IPS برتری دارد.
یکی دیگر از مهترین قابلیت های این مانیتور ها قدرت پاسخگویی بسیار بالاست در حدی که مورد توجه گیمر ها واقع شده است.و برای اجرا بازی های سنگین از این فناوری بهره می برند.
مزایای فناوری IPS
دقت رنگ ها
بیشترین زاویه دید
زمان پاسخگویی کافی برای اکثر کاربران
به طور کامل تغییر رنگ یا کنتراست که در بعضی از نمایشگرهای VA دیده می شود را از بین می برد
معایب مانیتور و تلویزیون های IPS
نسبت کنتراست بسیار کم
تاری بیشتر در مقایسه با مانیتور TN
بدون دیدگاه، دیدگاه خود را در زیر اضافه کنید!